Mbrojta e breshkave detare/ HAS takim me shkollat, ndërgjegjësim për brezin e ri

Ditën e sotme stafi i projektit @lifemedturtles.project organizoi një takim me shkolla. Gjatë këtij takimi, u zhvilluan aktivitete dhe biseda për ndërgjegjësimin e brezit të ri për mbrojtjen e breshkave detare, si edhe shpërndarje e materialeve të projektit. Today the LIFE MedTurtles project staff organized a meeting with schools. During this meeting, activities and talks…