Anura

Bretkosa Barkverdhë

Bretkosa Barkverdhë Bretkosa barkverdhë (Bombina variegate) është një amfib shumë i shpërndarë në Shqipëri. Mund të gjendet nga ultësirat perëndimore

Shiko me Shume

Thithlopa

Thithlopa Thithlopa (Bufo bufo) e njohur edhe si shapulicë është një amfib shumë i shpërndarë në Shqipëri. Mund të gjendet

Shiko me Shume

Verore

Verore Verore (Hyla arborea) e njohur ndryshe edhe si bretku, gargaliq dhe bretkosa e drurëve është një amfib shumë i

Shiko me Shume

Bretkosa e Epirit

Bretkosa e Epirit Bretkosa e Epirit (Pelophylax epeiroticus) është një amfib sub-endemik i shpërndarë vetëm në ultësirën rreth rajonit të

Shiko me Shume

Bretkosa Kërcimtare

Bretkosa Kërcimtare Bretkosa kërcimtare (Rana dalmatina) është një amfib i shpërndarë në ultësirat dhe zonat kodrinore të Shqipërisë. Është më

Shiko me Shume

KONTAKT

Ndërtojme një të ardhme më të mire

Na ndihmoni të ruajmë ajrin që thithim, ujin që pimë dhe vendet që i çmojmë.