Hardhucat e Shqipërisë

Kakzogëza

Kakzogëza Kakzogëza (Anguis fragilis aka A. graeca) është një hardhucë i shpërndarë kryesisht në ultësira dhe zona kodrinore. Ajo gjendet

Shiko me Shume

Bullari

Bullari Bullari (Pseudopus apodus) është një hardhucë e shpërndarë në ultësira dhe zona kodrinore nga Shkodra në Sarandë. Statusi i

Shiko me Shume

Hardhuca e Barit

Hardhuca e Barit Hardhuca e barit (Podarcis tauricus) është një hardhucë e shpërndarë në ultësirat dhe zonat kodrinore të Shqipërisë.

Shiko me Shume

Zhapi Këmbëvogël

Zhapi Këmbëvogël Zhapi këmbëvogël (Ablepharus kitaibelii) është një hardhucë e shpërndarë përgjatë ultësirave dhe zonave kodrinore të Shqipërisë. Statusi i

Shiko me Shume

KONTAKT

Ndërtojme një të ardhme më të mire

Na ndihmoni të ruajmë ajrin që thithim, ujin që pimë dhe vendet që i çmojmë.