Ekipi ynë

RUAJMË MJEDISIN TONË

Të gjitha këto janë realizuar nga një ekip shkencëtarësh dhe qytetarësh që:

  • Janë angazhuar në zhvillimin e projekteve kërkimore dhe veprimeve të ruajtjes,
  • Kanë bërë që Qendra në Patok të jetë një pike e rëndsishme në vendin tone për zhvillimin e shkencës
    dhe edukimit në lidhje me këto gjallesa
  • Kanë dedikuar kohën e tyre për të siguruar që ne të përmbushim ambiciet tona në këtë fushë
    Ky ekip drejtohet dhe koordinohet nga dy kolegët tanë të palodhur:

Prof. Dr. Idriz Haxhiu

President

Idrizi ka 45 vjet përvojë në fushën e herpetologjisë. Ai është biologu i parë shqiptar që ka kryer studime të hollësishme për zvarranikët dhe amfibët në Shqipëri. Idrizi ka mbrojtur doktoraturën duke studiuar taksonomin, biologjinë, ekologjinë dhe sjelljen e zvarranikëve në Shqipëri. Ai është autor i shumë librave dhe artikujve shkencorë që kanë të bëjnë me zvarranikët dhe amfibët, mori titullin Profesor në vitin 1999 nga Universiteti i Tiranës dhe u dekorua me Urdhrin “Naim Frashëri i Artë” për kontributin e tij në shkencat biologjike nga Presidenti i Republikës në vitin 2014 .

  • Në rast se dëshironi të komunikoni me Idrizin, mund t’a kontaktoni në e-mail: idriz_haxhiu@yahoo.com

KONTAKT

Ndërtojme një të ardhme më të mire

Na ndihmoni të ruajmë ajrin që thithim, ujin që pimë dhe vendet që i çmojmë.