NA MBËSHTESNI NË PROGRAMET TONA

breshka

Misioni

Ne punojmë për të shtuar njohuritë shkencore dhe përpjekjet për ruajtjen e amfibëve dhe zvarranikëve, për politika të mëtejshme dhe ndërhyrje që sigurojnë…

Vizioni

Sigurimi i ekosistemeve të shëndetshme dhe të menaxhuara në mënyrë të qëndrueshme në të gjithë vendin, duke siguruar qëndrueshmëri afatgjatë të llojeve ekzistuese…

Vlerat

Ne mendojmë se suksesi ynë arrihet përmes profesionalizmit, integritetit, përgjegjësisë, përfshirjes dhe vendosmërisë që kemi vënë në çdo punë të bërë deri më tani…

shkence dhe edukim

5-1
5.1.2.-1

Qendra për Studimin dhe Ndihmën e Parë për Breshkat Detare Patok

Qendra Edukative
Herpetologjike

vlerat aktuale

RUANI BOTËN E EGËR

32.357

Numri i njerëzve që kanë ndërmarrë veprime me ne në fushatën tone per te ruajtur boten e eger

4500

Hektarë pyje pastrohen çdo orë nga zjarret pyjore, buldozerët, hanxharat etj.

7.3

Miliona hektarë në vit është humbja totale e pyjeve në botë për shkak të shpyllëzimit

has

BËHU VULLNETAR DHE BASHKOJU KOMUNITETIT TONË

galeria

video dhe foto

KËTU DO TË GJENI FOTO DHE VIDEO NGA AKTIVITETET E SHOQATËS HERPETOFAUNA SHQIPTARE- SHHSH, HERPETOFAUNA ALBANIAN SOCIETY – HAS

1.2.6
Play Video
1.2.6
Play Video
1.2.6
Play Video
punet tona

Çfarë bëjmë ne

Kërkim Shkencor

Projektet Tona

2

NE PËRDORIM FUQINË TONË PËR TË BËRË NDRYSHIMIN