Breshkat e Shqipërisë

Breshkujza

Breshkujza Breshkujza (Emys orbicularis) është një breshkë e ujrave të ëmbla me një shpërndarje të gjerë në Shqipëri. Ajo gjendet

Shiko me Shume

Breshkujza

Breshkujza Breshkujza (Mauremys rivulata) gjendet vetëm përgjatë ultësirës peredimore, nga Shkodra në Sarandë. Ajo ushqehet kryesisht me peshq, gaforre dhe

Shiko me Shume

Breshka Kokëmadhe

Breshka Kokëmadhe Breshka kokëmadhe (Caretta caretta), është një breshkë oqeanike e shpërndarë në të gjithë botën. Është një zvarranik detar,

Shiko me Shume

KONTAKT

Ndërtojme një të ardhme më të mire

Na ndihmoni të ruajmë ajrin që thithim, ujin që pimë dhe vendet që i çmojmë.