Rrjetet tona

RUAJMË MJEDISIN TONË

RRJETET TONA

33-removebg-preview
2-2

Network for the Conservation of Cetaceans and Sea Turtles in the Adriatic

Mare Nostrum Network of civil society organizations involved in coastal and marine conservation in the Mediterranean.

Mbështetja dhe financimi i organizatave

spa1

Regional Activity Centre for Specially Protected Areas (RAC/SPA), Tunis

eu

European Union

gef

Global Environment Facility

KONTAKT

Ndërtojme një të ardhme më të mire

Na ndihmoni të ruajmë ajrin që thithim, ujin që pimë dhe vendet që i çmojmë.