Dita e Tokës/ HAS evidenton zonat në Luginën e Patokut për të mbjellë pemë

Në kuadër të Ditës Ndërkombëtare të Tokës, sot më 22 prill 2023 stafi i Shoqatës Herpetofauna Shqiptare (SHHSH) ka evidentuar zonat në Luginën e Patokut për të mbjellur pemë me qëllim ndalimin e erozionit dhe pasurimin e florës dhe faunës.   Më konkretisht po i sjellim me galerinë e fotove si më poshtë:

Dita e Tokës/ HAS zbret në terren, sjell pamjet e grykëderdhjeve të lumenjve të Shqipërisë të ndotur nga plehrat

Në kuadër të Ditës Ndërkombëtare të Tokës, sot më 22 prill 2023 stafi i Shoqatës Herpetofauna Shqiptare (SHHSH) ka zbritur në terren duke konstatuar ndotjen që ka përfshirë grykëderdhjet e lumenjve të Shqipërisë. Më konkretisht po i sjellim me galerinë e fotove si më poshtë: