Ndihma për breshkat detare/ Vazhdon montimi i dritave të veçanta LED në rrjetat e peshkimit

Vazhdon montimi i dritave të veçanta LED në rrjetat e peshkimit, një praktikë kjo e cila do të ndihmojë që breshkat detare të dallojnë rrjetat e peshkimit dhe t’i shmangin ato, duke reduktuar ngecjen e breshkave detare në rrjetat e peshkimit, gjë e cila shfaq një problem mjaft madhor për to. Ky aktivitet, i cili…