• English
  • Shqip

Bëhuni pjesë

Bëhuni pjesë

Shoqata Herpetofauna Shqiptare ju fton të merrni pjesë në ruajtjen e amfibëve dhe zvarranikëve të
Shqipërisë. Ne kemi bërë maksimumin tonë për të kontribuar në kërkimin dhe ndërgjegjësimin publik,
por si një organizatë jo-fitimprurëse relativisht e vogël kemi gjithmonë nevojë për ndihmën tuaj.
Këtu janë disa nga mënyrat e ndryshme në të cilat mund të përfshiheni:

Bëhu vullnetar

Nëse dëshironi të ndihmoni ose të përfshiheni në ndonjë mënyrë që mendoni se mund të na ndihmojë,
ju lutemi na tregoni duke u regjistruar në faqen tonë, ose thjesht të vini dhe të kaloni ditën në me
breshkat dhe stafin tone në Qendrën tone në Patok.

Lexo më shumë

Internship opportunities

If you are a student of biology, veterinary science, or similar discipline, a limited number of internships
are available every year for an exceptional field experience that will undoubtedly shape your perspective on the nature conservation.

Lexo më shumë

Report

Have you been out in nature and have noted something of significance? If you have seen an amphibian,
reptile or other interesting animal, or something else of concern for the wellbeing of the terrestrial and
marine environment, please report your sighting to us.

Lexo më shumë